Таджикистан

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Таджикистан

Имот за продажба в Таджикистан

Република Таджикистан и бившата съветска социалистическа република Таджикистан в състава на СССР е централноазиатска държава. Граничи на юг с Афганистан, на изток с Китай, на север с Киргизстан и Узбекистан и на запад с Узбекистан; следователно е държава без излаз на море. Столицата е Душанбе.

Нашият доклад за пазара на недвижими имоти в Таджикистан може да бъде важен, ако планирате да се преместите и да закупите имот за продажба в Таджикистан. При изследване на най-скъпите пазари на недвижими имоти в света столицата на Таджикистан Душанбе с население от 700 000 души не идва веднага на ум. Но градът, повечето от чиито стари жилищни сгради датират от съветската епоха, е жертва на хронична криза с недвижимите имоти.

Тъй като търсенето на нови имоти за продажба в Таджикистан далеч надхвърля наличността му, цените на имотите около Душанбе скочиха рязко през последното десетилетие.

За населението на Таджикистан, свикнало с правителствените жилищни гаранции от съветската епоха, пренаселеността доведе до лош спад в жизнения стандарт.

През последното десетилетие се наблюдава вълна от мигранти от таджикската провинция в Душанбе и строителството на икономически къщи в столицата на Таджикистан не успява да се справи. Увеличението на разходите за недвижими имоти днес създаде градски център на все по-пренаселено обществено жилище.

Нарастващата цена на имотите за продажба в Таджикистан и по-специално в Душанбе се засилва от два фактора: първо, че около 80% от строителните материали на Таджикистан се внасят; второ, правителството на Таджикистан налага система от данъци и тарифи, която представлява около една трета от разходите за изграждане на нови жилища.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 40170

За продажба Къща, Таджикистан, Suǧd, Chudschand - Khujand, Hakim Karim

176,022.00BGN
За продажба
Къща

0.46 m²
Завършена къща в града. 9 стаи кухненски бокс в кухнята и училище за хранене Кита и всичко останало, от което се нуждаете всичко наблизо.
Cod. 2405

За продажба Тристаен, Таджикистан, Dušanbe, Dušanbe, center

76,276.20BGN
За продажба
Тристаен

150 m²
Къща в центъра за продажба да бъде възстановена и възможност за обмен с други къщи.
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB